Plan ’n Parks persondata- og privatlivspolitik

 

I det følgende redegøres for, hvordan vi anvender de personlige oplysninger, som du efterlader dig og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside samt anvender de forskellige tjenester på hjemmesiden.

 

1. Ejer- og kontaktoplysninger

Denne hjemmeside er drevet og ejet af:

CVR-nr.: 38651722

Tlf.: +45 51 91 51 26

E-mail: hello@plannpark.com

 

2. Indsamling af personoplysninger

Du vil altid blive informeret forud for indsamling af personlige oplysninger om dig. De personoplysninger, som vi indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn, din e-mailadresse, dit telefonnummer, nummerpladeoplysninger, GPS-koordinater, betalingskortinformationer og lignende identifikationsoplysninger, samt købshistorik.

 

Indsamling af dine personoplysninger sker i nedenstående tilfælde:

·        Når du køber parkeringstid online på plannpark.com eller app’en

·        Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev  

·        Når du opretter en kundekonto på plannpark.com eller i app’en

·        Når du kontakter vores kundeservice

Selvom du bruger din e-mailadresse i mere end ét af ovenstående tilfælde, bliver dine oplysninger kun samlet og registreret ét sted.

 

3. Anvendelse af personoplysninger

Personoplysninger indsamles og anvendes til følgende formål:

·        Gennemførelse af ordrer i vores Plan’n Park app

·        Tilmelding til nyhedsbrev

·        Administration af brugerkonto / profil

·        Indsamling og evaluering af forbrugeranmeldelser

·        Oversigt over købshistorik

·        Adfærdsbaseret markedsføring/profilering

·        Statistik

·        Øvrige markedsføringstiltag, fx på tredjeparts platforme som Facebook og Google

 

Vi gør opmærksom på, at brug af dine personoplysninger til fremsendelse af markedsføringsmateriale kun finder sted, såfremt du forinden har afgivet dit udtrykkelige samtykke, medmindre loven giver mulighed for, at vi kan kontakte dig uden, at du afgiver dit samtykke først.

 

Vi fører statistik over, hvilke områder af websitet og app’en vores brugere besøger samt hvilke produkter, der er brugernes foretrukne. Disse data indeholder ikke personoplysninger. Ved hjælp af de indsamlede data opnås kendskab til brugernes anvendelse af websitet og app’en. Denne information bruges til at forbedre hjemmesiden. Vi bruger derimod data om alle vores brugeres navigation for at forstå, hvordan vores brugere som en samlet gruppe anvender plannpark.com og app’en, og forsøger på denne baggrund at gøre websiden bedre.

 

4. Videregivelse

Dine personoplysninger videregives ikke til en tredjepart uden din tilladelse. Det kan dog under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen være nødvendigt at videregive oplysninger til retslige myndigheder. Eksempelvis kan oplysninger videregives til politiet i tilfælde af mistanke om kreditkortsvindel.

 

I tilfælde af omstrukturering eller helt eller delvist salg af virksomheden vil en eventuel videregivelse i en sådan forbindelse ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning for behandling af personoplysninger.

 

5. Sletning af personoplysninger

Dine personoplysninger bliver slettet, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af de ovennævnte formål. Oplysningerne kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form.

 

6. Cookies

Vi anvender cookies på vores hjemmeside. Du kan læse mere om brugen af cookies i vores Cookiepolitik.

 

7. Sikkerhed

Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores høje sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger.

Ved gennemførelse af ordrer på hjemmesiden eller i app’en sendes dine kreditkortinformationer direkte til vores betalingsudbyder. Vi har således ikke adgang til dine kreditkortoplysninger. Vi anvender en førende online betalingsudbyder, PayLike.

Dine personoplysninger beskyttes af password.

 

8. Dine rettigheder

Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du har herudover også ret til at få korrigeret, slettet eller blokeret dine personlige oplysninger.

 

9. Tilbagekaldelse af samtykke

Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet. Vi vil herefter slette dine oplysninger, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på andet grundlag. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, kan du kontakte os på hello@plannpark.com eller telefon +45 51 91 51 26.

 

10. Links til andre websites mv.

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre websites eller til integrerede websites. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers websites eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre websites, opfordres du til at læse indehaverens politik med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger samt andre relevante politikker.

 

11. Ændringer af oplysninger mv.

Hvis du ønsker, at vi opdaterer, ændrer eller sletter personlige oplysninger, som vi har registreret om dig, ønsker at få adgang til de personoplysninger, der behandles om dig, eller hvis du har spørgsmål til ovenstående retningslinjer, kan du rette henvendelse til os på hello@plannpark.com eller telefon +45 51 91 51 26. Du kan også skrive til os på følgende adresse:

 

Plan ’n Park
Pilestræde 40C, 3.th.
1112 Kbh K
 

12. Klageadgang

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os via e-mail, telefon eller brev som angivet i pkt. 11 ovenfor. Du kan også kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.